ONDERHOUD

Naast ons aanbod in brandbeveiliging en elektra, is onderhoud ook een belangrijke dienst van Secure BV. Want naast de diensten die wij leveren, is het belangrijk dat alle installaties ook onderhouden worden door de jaren heen. Zo creëren wij samen met u een veilige werkomgeving.

Onze specialisten gaan vakbekwaam te werk en zullen u ook een luisterend oor bieden. Samen met u bespreken we uw wensen en kijken wij wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Daaruit zullen onderhoudscontracten ontstaan waarin vermeld wordt hoe vaak per jaar wij een onderhoudscontrole zullen uitvoeren. Wanneer het uitgevoerd wordt zal dit in overleg met u gaan, om uw werknemers zo min mogelijk tot last te zijn.

onderhoud_securebv

BHV koffers

Onze BHV koffers zijn speciaals samengesteld voor BHV’ers en zijn goedgekeurd volgens de richtlijnen die gehanteerd worden. Wij adviseren om per bedrijf een BHV koffer binnen uw pand te hebben.

AED

Een Automatische Externe Defibrillator is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Wij kunnen een AED leveren, plaatsen en onderhouden.

Groepenkasten

Hiermee wordt de verdeelinrichting bedoelt van de elektra in uw meterkast. Onze specialisten weten exact wat uw groepenkast nodig heeft, wanneer het onderhouden moet worden en wát er dan onderhouden moet worden.

onderhoud

BMI kasten testen

Hiermee worden de brandmeldinstallaties (BMI) getest. Wij begrijpen goed dat dit voor u een bijtaak is. Voor uw eigen veiligheid en dat van uw werknemers is het mogelijk dat wij deze onderhoudscontrole uitvoeren.