BRANDBEVEILIGING

Wist u dat brandschade voor een groot deel van bedrijven faillissement veroorzaakt? Vaak niet vanwege de brand zelf, maar vanwege de periode dat het bedrijf stil moet liggen. Klanten gaan dan op zoek naar een ander bedrijf waar ze wél terecht kunnen. Brandbeveiliging is daarom van essentieel belang.

Met het plaatsen van blusmiddelen, rook- en brandmelders, bent u de brand voor. Zo voorkomt u grote schade aan het pand. Elke woning en pand is anders. Dit betekent dat u ook goed moet weten welke brandbeveiliging geschikt is en op welke plek het geplaatst moet zijn. Daar kunnen wij, Secure BV, u goed bij helpen.

Brandbeveiliging_securebv

Blusmiddelen

Meer dan 80% procent van alle beginnende branden worden geblust met een brandblusser en/of een brandslang haspel. Onze specialisten stellen de veiligheid van uw medewerkers en gebouw op de eerste plaats. Om deze reden bieden wij diverse, topkwaliteit, blusmiddelen aan. Samen met u kijken wij wat passend is voor uw bedrijf. Op maat werken vinden wij van groot belang. Zo kan het per situatie verschillen welke blusmiddelen nodig zijn.

Noodverlichting

Wanneer er brand uitbreekt binnen uw bedrijf kan de rookontwikkeling het zicht naar de uitgang belemmeren. Het vinden van de uitgang is dan belangrijk. Samen met u kijken wij naar wat de beste oplossing is om uw bedrijf te voorzien van de juist werkende noodverlichting. Wij leiden voor u de weg naar een goed verlichte vluchtroute door een jaarlijkse controle op uw armaturen. NEN-EN 50171 centraal en NEN-EN 50172 decentraal.

Rookmelders

De meeste ongelukken bij branduitbraak gebeuren bij het inademen van rook. Wanneer er brand ontstaat in je pand ontstaat er rook. De rook bestaat uit veel giftige stoffen en daarom is het belangrijk dat de plaats van de rookvorming zo snel mogelijk wordt ontdekt. Bij Secure BV beschikken wij over een breed assortiment van topkwaliteit rookmelders.

Droge blusleidingen

De droge blusleidingen/stijgleidingen zijn één of meer leidingen voor de brandweer. Op het moment dat er brand is uitgebroken, heeft de brandweer op elke verdieping genoeg bluswater om de brand te kunnen blussen. Wist u dat deze leidingen elk jaar gecontroleerd moeten worden? En dat ze eens in de vijf jaar afgeperst conform NEN-1594 moeten worden?