ELEKTRA

Bij elektra denk je zelf al vrij snel aan ‘gevaarlijk’ en ‘lastig’. Bij Secure BV proberen wij dit zo makkelijk mogelijk te maken voor u. Of het nu gaat om een heel nieuw lichtplan of kleinere elektra installaties, zoals groepenkasten en stopcontacten installeren.

Bij Secure BV kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met elektra. Ga daarom niet zelf aan de slag, maar laat het over aan gespecialiseerde in dit vakgebied. De medewerkers van Secure BV gaan veilig, secure te werk en zorgen voor een eerlijk advies als het gaat om bijvoorbeeld elektra.

Elektra_securebv


Oudere verlichting omzetten naar LED

Het voordeel om te kiezen voor LED verlichting in uw pand, is dat er enorm wordt bespaard op energieverbruik. Handig voor de portemonnee, maar daarnaast worden er bij LED verlichting ook minder schadelijke stoffen gebruikt dan gloeilampen, TL en halogeenlampen. Een ander voordeel om voor LED verlichting te kiezen, is dat er op LED een langere levensduur zit dan andere (verouderde) verlichting. LED hoeft u daarom minder snel te vervangen, mede omdat LED niet warm wordt.

Goed om te weten: Vanaf 2023 is het verplicht om een energiezuinig kantoor te hebben. Deze groene verandering begint bij uw kantoorverlichting.

Noodverlichting

Noodverlichting moet op elk moment in werking kunnen treden. Mocht er een noodevacuatie plaats vinden, is het belangrijk dat mensen weten waar de uitgang is. Omdat de eisen van gebouwen steeds strenger worden, is het belangrijk dat je de noodverlichting ook regelmatig controleert. Wij van Secure BV kunnen u hierbij helpen. Mocht u nog geen noodverlichting hebben, dan staan onze specialisten voor u klaar. Daarnaast zullen ze de nodige onderhoud uitvoeren, zoals noodverlichting installeren en vervangen wanneer nodig.

Goed om te weten: De accu’s van noodverlichting moeten elk 4de jaar vervangen worden. Ook hierbij kunnen onze specialisten u van dienst zijn.

Algemeen installatiewerk van elektra

Bij algemeen installatiewerk kunt u onder andere denken aan het installeren van groepenkasten, het installeren van stopcontacten en ook het installeren van schakelaars. Probeer dit nooit zelf, mits u er ervaring in hebt, maar laat het aan specialisten over.